014 41 69 39

Talk to us!

Get in touch

Toebehoren & onderhoud

Tegellijm en voegsel

Iedere werfsituatie zijn tegellijm en voegsel: groot formaattegels, vloerverwarming, tegels op tegels, buiten of binnen,… Elke toepassing heeft zijn specifieke vereisten. Gilbo biedt u een ruim gamma aan kleef- en voegmortels. Ook voor de bestelling van uw egalisatiemortels, primers, waterdichtingssystemen en ontkoppelingsmatten kan u bij ons terecht.

Profielen

Profielen beschermen en verfraaien de buitenranden van uw tegelbekleding. Profielen worden dus gebruikt voor randafwerking van uw badkamer, hangtoilet, keukenwand… maar ook voor  de overgangen tussen verschillende bekledingsmaterialen en de randbescherming van uw uitzettingsvoegen.

Ons assortiment omvat verschillende materialen, kleuren en diktes. Wij stemmen uw profielen dus functioneel én esthetisch af op uw gekozen tegels.

Matkader en inkommat
voor uw inkom

U zoekt een matkader en inkommat ? Wij bieden u de perfecte oplossing voor elke inkom, zowel voor privé als voor projectbouw.

Standaardafmetingen of maatwerk ? Wij helpen u graag verder, want uw woning verdient een hoogwaardige, praktische en professionele afwerking.

Nivelleersysteem

U bent een doe-het-zelver en wil zeker zijn dat uw vloer 100% vlak zal liggen ?

Maak gebruik van het handig en eenvoudig nivelleersysteem van leveliT, een gemakkelijk systeem waarmee u niveauverschillen vermijdt.

Bouwplaten

Bouwplaten zijn het ideale afwerkingsmateriaal voor uw hangtoiletten, badomkasting, inloopdouches,…

Ze zijn drukstabiel, waterbestendig, thermisch isolerend en toch licht. Én u mag er rechtstreeks op tegelen.

Verkrijgbaar in verschillende maten en diktes.

Douchegoot

U voorziet een inloopdouche en wil een mooi geïntegreerde douchegoot ? Wij helpen u graag verder met het juiste type en de juiste afmetingen.

Onze douchegoten zijn zeer eenvoudig te plaatsen en gemakkelijk in onderhoud.

Vloerdeksel of betegelingsdeksel

Wij bieden verschillende vloerdeksels of betegelingsdeksels aan. U vindt uitvoeringen in verschillende metaalsoorten. Er zijn reuk- en waterdichte uitvoeringen. U kan kiezen voor een vloerdeksel dat extra verstevigd is. We gebruiken het gamma van rosco. Spring binnen in onze winkel. We geven u daar graag raad over de mogelijkheden, met hun voor- en nadelen.

Onderhoud van keramische tegels

Het onderhoud van keramische tegels is eenvoudig. We geven u hierbij advies over het beste onderhoud. Op die manier geniet u het meest van uw prachtige nieuwe vloer! Het is belangrijk dat u de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt! De juiste dosering is daarbij eveneens van belang. Te veel zeep zorgt er immers voor dat er een film op uw vloer ligt. Die film trekt net heel veel vuil aan. Wij gebruiken de producten de Belgische firma Berdy. Berdy is gespecialiseerd in professionele onderhoudsproducten. De producten die we aanbieden zijn geschikt voor alle keramische tegels. Alle producten voor het onderhoud van keramische tegels zijn verkrijgbaar in onze toonzaal.

Welk product wanneer gebruiken?

Net na de plaatsing van vloer- of wandtegels heeft u een product nodig dat voeg- en lijmresten verwijdert. Verwijder zeker de cementsluier drie weken na het betegelen. Hiervoor raden we B803 aan. Voor het wekelijks onderhoud van keramische tegels heeft u Cerasol nodig. Dit product, dat heerlijk ruikt, is ideaal voor uw wekelijkse poetsbeurt. Gebruik zeker geen producten die lijnolie bevatten. Die leggen namelijk een film op uw tegels. Die film trekt vuil aan. Soms komt u hardnekkige vlekken tegen zoals vet- of roestvlekken. Dan kan u Intens Clean of zelfs B803 gebruiken.

Intensieve reiniger voor uw keramische vloer

Reinigt intensief alle keramische tegels. Verwijdert hardnekkige vetlagen, olievlekken, sterke vervuiling, filmlagen op tegels, voegenvervuiling.

Wekelijks onderhoud van keramische tegels

Cerasol is een ontvettende, niet voedende dweilzeep die geen bijkomende glans heeft. Ideaal voor wekelijks onderhoud en om de natuurlijke uitstraling van uw vloer te behouden. Het aangename parfum zorgt voor een verfrissende geur. Cerasol reinigt en ontvet heel goed

Cementsluier verwijderen

P803 wordt aanbevolen voor het oplossen en verwijderen van cementsluier, mortelresten, uitbloeiingen, kalkaanslag en roest op alle zuurbestendige oppervlakken zoals keramiek.

green free 1L

Green free - groenverwijderaar

Green Free is een krachtige oplossing voor het verwijderen van groenaanslag. Het product is veilig en gebruiksvriendelijk, en geschikt voor alle materialen. Green Free hoeft alleen verneveld te worden op het oppervlak dat u wilt behandelen en vereist geen intensief schrobben.

Terras new - sterke terrasreiniger

Intensieve vuiloplosser voor oprit, terras & tuinmeubilair
Verwijdert al het hardnekkig vuil en is van toepassing op alle ondergronden (natuursteen, keramische tegels, beton, klinkers, hout, teak, …)