014 41 69 39

Talk to us!

Get in touch

Altair

Altair, groot aanbod in wandtegels

Vanaf het ontstaan van de firma in 2004, biedt Altair Ceramics de beste service en kwaliteit in tegels voor in uw huis. Altair biedt een gevarieerd gamma aan wandtegels in een grote waaier aan kleuren, stijlen en formaten. Altair is gespecialiseerd in kleine formaten ( 10 x 10 cm, 7,5 x 15 cm, 15 x 15 cm,…) De tegels zijn vlak of met een afgeschuinde boord te verkrijgen. Gilbo Tegels biedt deze keramische tegels aan met matte of glanzende afwerking. Altair heeft eveneens tegels met een gladde of gecraqueleerde afwerkingslaag. Beslist de moeite waard om eens van nabij te kijken, zijn de metrotegels die Altair eveneens in gamma heeft.

Een woordje uitleg bij metrotegels
Metrotegels zoals we die momenteel in heel wat hedendaagse ruimtes tegenkomen, kennen hun oorsprong in de tegels die vroeger in metrostations werden gebruikt. Metrotegels hebben een glanzend oppervlak en afgeschuinde wanden, waardoor het licht wordt weerkaatst. Perfect voor bij voorbeeld een moderne badkamer of toiletruimte! Heel hip is het om deze tegels in uw keuken te gebruiken.

Advies en begeleiding
Het is niet evident om de juiste tegels te kiezen voor uw wand. Daarom vindt u in de toonzaal van Gilbo een heel gamma aan merken, formaten en kleuren. Zo krijgt u een goed idee van welke tegels de juiste look ‘n’ feel hebben voor uw interieur. Ons team staat u graag bij met praktisch advies.

We tellen, in overleg met u, uw plannen uit en bekijken hoeveel snijverlies geteld dient te worden. Uiteraard stopt het niet daar. We geven u graag mee hoe u de vloer plaatst, invoegt, afwerkt en onderhoudt.

Website