014 41 69 39

Talk to us!

Get in touch

Coem

Coem

Bij Gilbo Tegels vindt u een mooi assortiment keramische tegels van het merk Coem. De firma Coem bestaat reeds sinds 1970, en staat voor kwalitatieve tegels die puurheid, kracht en design uitstralen. Het bedrijf laat schoonheid en technologie mooi hand in hand gaan. In het gamma vindt u keramische tegels die zowel voor vloeren als voor wanden kunnen worden gebruikt, en dit in zowel particuliere als commerciële panden. Coem produceert keramische tegels voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Daarbij zijn de mogelijkheden enorm, zowel in formaten als in afwerking. U vindt hun keramische tegels vaak terug in interieurbladen. Ze houden van traditie, maar werpen een blik naar de toekomst, naar innovatie en duurzaamheid.

Productie bij Coem
Coem heeft twee fabrieken, die gesitueerd zijn bij het Italiaans keramisch district. Van begin tot eind wordt de productie van de keramische tegels in deze fabrieken gedaan. Het bedrijf probeert hun keramische tegels steeds te verbeteren. Zo zijn er keramische tegels die niet te onderscheiden zijn van een vloer in natuursteen, en keramische tegels die eruit zien als een houten parketvloer. Inspiratie halen ze uit de natuur, en de geweldige materialen die daaruit voortkomen. In dit hele proces staan kwaliteit, coherentie en consistentie centraal, samen met een jarenlange ervaring, technologisch onderzoek en – last but not least – focus op de klant. Bovendien werkt Coem op een erg duurzame manier, en creëren ze keramische tegels uit natuurlijke basismaterialen, deels uit gerecycleerd materiaal.

Steeds vooruitstrevend
Coem heeft altijd in direct contact gestaan met de wereld van architectuur. Ze bekijken samen met architecten de mogelijkheden in ruimte en dimensie en vertalen dit in nieuwe grote keramische oplossingen. Ze denken verder dan de formaten die nu traditioneel worden gebruikt, en zoeken naar oplossingen voor de toekomstige behoeften, om zo gebouwen nog mooier en impressionanter te maken. De nieuwste technieken die ze gebruiken, laten het toe om effecten, kleuren en texturen te verrijken. Daardoor is het bij voorbeeld mogelijk om een mooie continuïteit te creëren tussen vloeren en wanden.

Website