014 41 69 39

Talk to us!

Get in touch

Fioranese

Fioranese

De toonaangevende Italiaanse tegelproducent Fioranese staat garant voor een verfijnd ontwerp van design keramische tegels. Dé gedroomde combinatie van natuurlijke materialen, authenticiteit, kwaliteit en praktisch gebruik. Deze trendsetter speelt volledig in op de hedendaagse lifestyle. U vindt een ruim assortiment van Fioranese tegels bij Gilbo Tegels. Kom beslist eens kijken in onze toonzaal waar u de tegels als een echte vloer ziet liggen.

Fioranese, een vaste waarde
De firma Fioranese heeft ruim 50 jaar ervaring in het maken van keramische tegels. De pijlers van het bedrijf zijn creativiteit, intelligentie en een innovatieve spirit. De medewerkers, die allen een grote passie, professionalisme en ervaring hebben in het maken van keramische vloeren met een Italiaans design, vormen de basis van hun succesvolle business.

Fioranese ontwerpt keramische vloeren voor een wereld die steeds in beweging is. Het productieproces wordt gekenmerkt door hoge kwaliteitseisen en technologische innovatie. Zo combineren ze steeds traditie met innovatie, functionaliteit met schoonheid, technologie en duurzaamheid, door een continu proces van creatieve en technische vernieuwing. Dat maakt dat de vloeren die ze produceren van alle tijden zijn. Fioranese ontwerpt vloeren voor zowel binnen- als buitentoepassingen, en zorgt ervoor dat elke ruimte zijn eigen stijl heeft. In hun gamma vindt u vloeren voor elke smaak en stijl.

Het gamma van Fioranese
Het gamma van Fioranese omvat zowel vloertegels als wandtegels, en dit voor zowel commerciële als particuliere panden. Doorgedreven ervaring en knowhow in het maken van keramische tegels, gecombineerd met de gedetailleerde kennis van de materialen zorgt ervoor dat Fioranese vloertegels maakt die van een uitmuntende kwaliteit zijn.

Voor Fioranese staat het proces nooit stil, en zoeken ze steeds naar oplossingen voor vloeren en wanden die schoonheid met functionaliteit combineren. Op die manier wordt de woning een plaats waar het leuk vertoeven is.

De collecties van Fioranese bieden een uitgebreid gamma aan kleuren, formaten en afwerkingen, zodat de tegels in verschillende locaties kunnen worden gebruikt. Het esthetische aspect is prioritair, maar schoonheid alleen is niet voldoende, tenzij u er de garantie van een superieure kwaliteit en veiligheid bijkrijgt. En dat hebben ze bij Fioranese begrepen! Ze spelen in op de trends van over de hele wereld, zich baserend op de levensstijl en de noden van de consument met zijn emoties en zijn inspiraties.

Website