014 41 69 39

Talk to us!

Get in touch

Cesi

Cesi, wandtegels in alle kleuren

Cesi, een Italiaanse fabrikant van wandtegels, is dé referentie in mozaïeken. U vindt de tegels in diverse formaten, tot 20 x 20 cm. Het gamma dat Cesi aanbiedt, is erg uitgebreid: diverse kleuren en vormen, in matte en blinkende afwerking. De tegelfabrikant is gevestigd in het charmante stadje Sirone in Italië. Naast het uitgebreide gamma aan mozaïektegels, vindt u bij dit merk ook prachtige vloer- en wandtegels. Daarnaast zijn er metrotegels in diverse kleuren. Het merk heeft diverse series, van klassiek tot modern. Eén ding staat buiten kijf: met deze tegels geeft u uw vloer of wand een luxueuze uitstraling!

50 jaar ervaring
Meer dan 50 jaar is Cesi begeesterd door het creëren, het plannen en het realiseren van hoogwaardige keramische tegels, die wereldwijd tot de top behoren, en zelfs de meest veeleisende klanten plezieren! Het Cesi-team is voortdurend aan het zoeken naar de mooiste kleuren en de selectie van de beste grondstoffen. Met dit uitgebreide gamma zijn er eindeloze mogelijkheden aan combinaties en oplossingen mogelijk. Houdt u van een speelse toets door witte tegels af te wisselen met gekleurde, al dan niet in hetzelfde formaat? Met het gamma van Cesi kan u ook uw eigen patroon creëren. U zet uw ruimte helemaal naar uw hand. De tegels worden zowel voor particuliere als voor professionele toepassingen gebruikt, een extra bewijs dat de tegels heel wat kunnen doorstaan!

Te bezichtigen bij Gilbo Tegels
Bent u benieuwd om de Cesi-tegels te ontdekken? Bij Gilbo Tegels tonen we u graag het assortiment, zodat u een goed idee heeft hoe de tegels er in werkelijkheid zullen uitzien. Ons team staat u graag bij met raad omtrent het zelf betegelen of laten betegelen van uw ruimtes!

Website